tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post3520300825806248953..comments2024-03-20T10:12:07.370+01:00Comments on Huis, tuin en keukenvertier: Zelfgemaakte maïstortilla'sKarinhttp://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-42372266097656326322017-05-15T19:47:11.656+02:002017-05-15T19:47:11.656+02:00Dat durf ik niet te zeggen Sieneke. Wat ik ervan b...Dat durf ik niet te zeggen Sieneke. Wat ik ervan begrepen heb is dat het van gekookte mais is gemaakt. In het boek hebben ze het over 'masa harina (geen wit maismeel)'.<br />Ik weet niet of je hett maismeel al hebt, dan zou ik gewoon een klein beetje mengen met wat water en kijken wat het doet. Blijft het zanderig dan gaat het niet lukken, pakt het en wordt het deeg dan is het de goeie.<br />Succes!<br /><br />Groet,<br />KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-53619999910690716092017-05-15T11:18:20.694+02:002017-05-15T11:18:20.694+02:00kan dit ook met de blauwe verpakking maisbloem
kan dit ook met de blauwe verpakking maisbloem<br />sienekehttps://www.blogger.com/profile/06700742181657477790noreply@blogger.com