tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post4308665302316004709..comments2024-03-20T10:12:07.370+01:00Comments on Huis, tuin en keukenvertier: Pompoenoogst 2014Karinhttp://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-14544285593660074532014-10-08T09:35:20.366+02:002014-10-08T09:35:20.366+02:00We hebben ze nog niet gegeten, dus of ze ook zoete...We hebben ze nog niet gegeten, dus of ze ook zoeter zijn dan grotere?? Je hoort het nog, of proeft het zelf! Dat is wel een topper hé die pompoentaart, zoals bijna alles van Ottolenghi.<br />Staat er in zijn nieuwe boek ook iets met pompoen?Karinhttps://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-41621418140243521782014-10-07T14:34:52.653+02:002014-10-07T14:34:52.653+02:00Mooi! En wat veel zeg. Zijn die kleintjes ook lekk...Mooi! En wat veel zeg. Zijn die kleintjes ook lekker zoet?<br />Leuk die link naar alle pompoenrecepten. Wat heb je al veel gemaakt zeg.<br />Dat zou ik vorig jaar ook doen, maar dat is er niet echt van gekomen. Dit jaar nieuwe poging doen :)<br />Het pompoenseizoen is weer begonnen.<br />Eerst maar weer de pompoentaart met geitenkaas van Ottolenghi maken. Judithnoreply@blogger.com