tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post5502597037042787262..comments2024-03-20T10:12:07.370+01:00Comments on Huis, tuin en keukenvertier: Gevulde courgetteKarinhttp://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-42379227545375029532015-08-20T07:28:03.146+02:002015-08-20T07:28:03.146+02:00Foutje..... bedankt voor de tip!
Haha dat dacht ik...Foutje..... bedankt voor de tip!<br />Haha dat dacht ik wel, je hebt m al besteld nou dat zien we de nieuwe gerechten vast snel voorbij komen, leuk! Zwarte knoflook is voor mij ook nieuw, vind dat er in Plenty More ook veel nieuwe ingrediënten worden gebruikt, ook niet alles is makkelijk te koop. Maar dat komt vanzelf, een jaar of wat geleden had ook niemand van za'atar, sumak of tahin gehoord en nu staat het zelfs bij de appie.<br />Bedankt Caroline enne succes met de knoflook ;-)<br /><br />Groet, KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-67267534136559695882015-08-19T14:36:00.528+02:002015-08-19T14:36:00.528+02:00Nopi heet zijn nieuwe boek, komt 10 september uit....Nopi heet zijn nieuwe boek, komt 10 september uit. Ik heb het maar alvast besteld. Ik heb net zwarte knoflook gekocht om zijn "Aubergine met zwarte knoflook" te maken (uit Plenty More). Volgens zeggen schijnt dat één van zijn lekkerste gerechten te zijn. Nu de man nog overtuigen, die heeft een hekel aan knoflook, meestal doe ik het er stiekem door, maar dat is bij dit recept niet mogelijk. De courgettes zien er ook heerlijk uit!<br />groeten, Caroline<br />groeten, CarolineCaroline Brouwerhttps://www.blogger.com/profile/09568129217290962122noreply@blogger.com