tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post7207457250180776597..comments2024-03-20T10:12:07.370+01:00Comments on Huis, tuin en keukenvertier: Salade van rode bietjes, avocado en doperwtenKarinhttp://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-23953797741581261452017-07-10T09:40:05.482+02:002017-07-10T09:40:05.482+02:00Humus kan natuurlijk ook, en dan niet te fijn, net...Humus kan natuurlijk ook, en dan niet te fijn, net zoiets als ik ook wel met de tuinbonen doe. En het soepje dat is Evert zijn favoriet om te maken. Simpel en erg lekker ;-)<br /><br />Groet,<br />KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-83267007174589860882017-07-06T17:55:32.584+02:002017-07-06T17:55:32.584+02:00Ja Karin, ik mag de doperwtjes pureren, wordt het ...Ja Karin, ik mag de doperwtjes pureren, wordt het een soort hummes denk ik, goed idee, ik kijk meteen of er een recept met een mooie foto van op je blog staat of brudsel zelf wat!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-67445019706727559112017-06-26T08:37:30.144+02:002017-06-26T08:37:30.144+02:00Hoi Marrian, bedankt voor je reactie, altijd leuk!...Hoi Marrian, bedankt voor je reactie, altijd leuk!<br />Mag je de doperwten ook gepureerd eten? Je kunt er dan een puree van maken voor op brood of een soepje, dan krijg je op een heel makkelijke en lekkere manier je erwtjes binnen. Ja je kunt het bietenblad eten, het wordt zelfs apart gezaaid voor het blad, staat natuurlijk ook erg leuk ;-) Ik laat eigenlijk ook de suiker weg maar heb het van het recept over genomen, ik zal het aanpassen. Bedankt voor de tip.<br />Groet, KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/11348559922661734022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4305658234886857833.post-79137968003873077422017-06-24T15:41:00.469+02:002017-06-24T15:41:00.469+02:00Karin, fijn dat je dit recept deelt, daar ik dagel...Karin, fijn dat je dit recept deelt, daar ik dagelijks groene erwten eet ivm dieet!<br />Gisteren soortgelijk klaargemaakt, bietjes weggelaten, doch krulsla en bietenblad gebruikt. Ik wist niet dat je bietenblad kon eten, dat hoorde ik in de pluktuin. Heerlijk!<br />Ik laat de suiker achterwege!<br />Groet MarrianAnonymousnoreply@blogger.com