Het is herfst, tijd voor pompoen!
Pompoen doet bij veel mensen nog een
beetje geitenwollensokkig aan, dat is jammer want pompoen kan echt lekker zijn.
Vind ik dat geitenwollensokkig trouwens niet erg, ik heb namelijk bijna altijd
geitenwollen sokken aan. Heerlijk, zelf gebreid door mijn moeder.
Maar de pompoen....
Lekker om soep van te maken, als
puree maar ook zo lekker om te roosteren. Is roosteren voor heel veel groente lekker, het geeft de groente net dat extra beetje smaak.
Deze keer dus geroosterd met
chiliyoghurt en koriandersaus.
Ook weer zoiets, koriander, je vind
het heerlijk of je gruwelt ervan. Nou hier vind ik het heerlijk en Evert
gruwelt ervan. Geen gelukkige combinatie dus. Daarom doe ik het vaak niet in
het eten, hij proeft het zo en dat is zonde.
Nu at ik alleen dus dit was mijn
kans :-)
Heeeeeeerlijk kan niet anders
zeggen, ik moest me beheersen om niet alles op te eten. Wat over was hebben we
de volgende dat op een geroosterd broodje gegeten mét de koriandersaus.... de
wonderen zijn de wereld nog niet uit.