zaterdag 23 december 2017

Kerst 2018


Nog een paar nachtjes slapen en het is weer zover, Kerstmis!
Veel mensen kijken er naar uit, maar wij niet echt, we hebben er niet zoveel mee. Karren vol met boodschappen, lange rijen voor de kassa.... Niet voor ons. Gister alleen even naar de Lepelaar geweest, verder niet. Wel iets meer dan anders gekocht maar vergeleken met wat je in de super ziet heel weinig.

Komt dat ook omdat we dit jaar geen 'eters' krijgen. We worden de eerste dag bij mijn broer en zijn gezin verwacht, gezellig. We doen het jaar om jaar, of bij ons of bij hun.
De tweede dag zijn we lekker thuis, wat we gaan eten, ik weet het nog niet. Waarschijnlijk iets vegetarisch. Niets moet, alles mag.


Wij willen jullie allemaal hele gezellige dagen toewensen, en als er uitgebreid gekookt moet worden heel veel succes! Maak je niet te druk, probeer er van te genieten!!!

8 opmerkingen:

 1. Fijne dagen samen! Mijn tante van 72 komt met een rollade en stoofpeertjes en daar maken we nog allerlei lekkers bij. En tweede kerstdag zijn er vast wel restjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Ageeth!
   Wat vind ik dat leuk zeg dat jullie je tante van 72 hebben uitgenodigd, wie doet het?! Geniet ervan en eet smakelijk, ook de tweede dag ;-)

   Groet,
   Karin

   Verwijderen
 2. Dag Karin, jullie ook fijne feestdagen! Ik ben zelf met mijn man in de buurt van Valencia, vertrekken morgen... heerlijk! Lees je blog al jaren en hoop dat je er nog lang mee doorgaat. Ik maak je recepten nooit meteen en ook nooit precies na, maar ze zijn wel altijd een bron van inspiratie! Dank daarvoor! Groet Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Nicolet,
   Wat vind ik dat leuk om te lezen! Ik denk wel eens zal ik er maar mee stoppen, er zijn zoveel blogs, die van mij is maar zo simpel.... Maar ach, ik ben ook simpel, houd niet zo van al die opsmuk. En ik doe het voor onszelf en voor het handjevol
   mensen die er ook plezier aan beleven. En daar ben jij er eentje van!
   Hele fijne vakantie in Valencia, lekker eten en van het mooie weer genieten!

   Groet,
   Karin

   Verwijderen
  2. Juist dat eenvoudige, zonder reclame en andere opsmuk spreekt mij aan! Tot volgend jaar! Nicolet

   Verwijderen
  3. Tot volgend Jaar !!!
   Groet,
   Karin

   Verwijderen
 3. Heerlijk herkenbaar, wij hebben dit jaar ook rustige kerstdagen op kook/bak-gebied. Voor ons ook geen propvolle winkelwagen met kerstkransjes, alleen wat bakingredienten voor als er bezoek komt deze vakantie. Ik weet je blog te vinden, als ik inspiratie zoek. Fijne kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Mijntje,
   Dankjewel, en wat leuk dat je even een reactie achterlaat!
   We zijn lang niet de enige die er zo overdenken, en ik heb zomaar het idee dat er steeds meer mensen de overdaad zat worden.
   Lekker zelf wat bakken, niets leuker en lekkerder dan dat.
   Fijne vakantie!

   Groet,
   Karin

   Verwijderen